Geluk hangt niet af van de dingen buiten onszelf,

maar van de manier waarop we naar die dingen kijken.

(Leo Tolstoy)

 

De huidige praktijkruimte is een heerlijk lichte ruimte. Ze bevindt zich op het 2de verdiep en er zijn enkel trappen. Een nieuwe, vlot toegankelijke praktijkruimte is in volle ontwikkeling.

Groepssessies worden op diverse locaties gegeven. 

Een intake- of kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur is gratis en volledig vrijblijvend. Dit kan eventueel ook telefonisch. 

 

Een individuele lichaamsbehandeling duurt ongeveer een uur. Er wordt voor jou anderhalf uur gereserveerd zodat we kunnen beginnen met een kort gesprek en je nadien de tijd hebt om rustig bij te komen en eventueel je ervaringen te delen. 

Het tarief voor een individuele lichaamsbehandeling bedraagt € 50.

 

Ook een coaching sessie duurt een uur, waarbij voor jou eveneens anderhalf uur gereserveerd wordt. Op die manier wordt vermeden dat we plots moeten afbreken op een moment dat zich daartoe niet leent. 

Het tarief voor een coaching sessie bedraagt € 50.

 

Op vraag is een coaching sessie van twee uur mogelijk, waarbij 2,5 uur gereserveerd wordt. Het tarief bedraagt in dat geval € 85.

 

Het is ook mogelijk om een lichaamsbehandeling te combineren met een coaching sessie. Dergelijke behandeling duurt ongeveer twee uur, waarbij eveneens 2,5 uur gereserveerd wordt. Het tarief voor deze combinatie bedraagt € 85.